Kvällsbabblet från norr

Standard

Gokväll med er – fick en stund över *ler* och satte mig här vid datorn. Solen lyser där ute, men det är bara +13 grader – ingen sommarvärme alls. Sa just till maken att man får då aldrig sitta ute och mysa på kvällen! Det brukar vi ju alltid göra när det är sommar.

Idag har jag städat en del rum, sovrummet, badrum och lilla toan, hallen och tvättstugan (precis nu ikväll). I morron tar jag väl köket, datarummet och kanske nåt rum till – tänker inte stressa!

Var på förmiddagen på Coop och handlade – sen åkte vi en sväng förbi sonens svärföräldrar och hälsade på. Blev där i några timmar och surrade. Sen när vi kom hem – så ringde sonen och sa att dom var på väg till oss. Dom var ju på bröllop igår och det hade varit hur trevligt som helst, dom hade kommit hem kring fem-halvsex i morse!! Lillskruttan sov hos sin mormor och morfar – så henne fick vi ju också träffa när vi hälsade på dom. Fast hon låg ute och sov ett bra tag. 

Till middag blev det lasagne – gott. 

I eftermiddags kom det en rejäl regnskur – det störtregnade – först blev det kolsvart ute och sen kom regnet. Men efter regn kommer ju som bekant solsken och det stämde – det blev så vackert och fint.

Har precis gjort några koppar kaffe till maken och mig – så nu går jag och hämtar påtåren!

God kväll med er. 

Annonser

Ett svar »

  1. Här strålar det förnöjd gemyt och trevnad… Härligt 🙂
    Det här blir nog sista kommentaren på ett tag, för det verkar som att sommaren kommer nu äntligen. Enligt prognoserna i alla fall… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s