Äntligen helg

Standard

Åh så skönt – det är snart helg – den knackar redan på dörren och vill in! Steg upp – som vanligt – urtidigt – före halv fem … sovit som en stock i natt … så skönt. Känner av lite skallebang faktiskt – har väl sovit för hårt kanske.

Ute är det flera plusgrader, det tinar och det drippdroppar från taken och det är lika mörkt som det varit hittills i vinter! Vi i norr är ju faktiskt vana vid snö – på gott och ont.

Nåväl – idag är det fredag och ikväll skall jag tillsammans med avdelningen på jobbet – ut på Piteå Havsbad, vi skall bowla – fast jag står över … bara för att jag har en sån jäkla rygg som inte tål denna sport! Jag hade ju hemskt förra helgen i ryggen, så jag är ju livrädd för att det skall bli så igen! Kunde ju inte gå eller klä av mig – det var hemskt. Ja i alla fall – efter bowlingen blir det middag och sen hem och nanna kudden!

I helgen skall jag försöka städa lite lätt – maken får väl hjälpa till med dammsugningen och nåt mera kanske. Sen skall julgranen tas upp från matkällaren och kläs och dom inslagna klapparna skall placeras under den! Mysigt.

Sen är det väl nån sport att titta på också, skidskytte kanske och längdskidor och så förstås också hockey! Sportfånar som vi är – så gillas detta!

Igår var sonens lilla familj på besök och lillskruttan – hon var som vanligt glad och ”pratade” … hon är för söt – den lilla ♥

Nu skall jag gå och hämta mig en kopp kaffe och börja min jobbardag här … önskar er en skön och härlig fredag och helg – om vi inte ses nåt mera.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s