Vaken!

Standard

Vem är uppe med tuppen, jo JAG! Vaknade kring fyrasnåret och steg upp före halv fem … som vanligt.

Ute är det vitt och vintrigt på marken och i träden, faktiskt väldigt vackert, det har frysit på sen igår, då var det riktigt härlig kramsnö, nu knastrar det i snön när man går – det är -6 grader nu.

Igår var ”lilla familjen” förbi och grattade mamma, svärmor och farmor på hennes (läs: min) födelsedag. Så kul och så trevligt. Fick tre stycken burkar med kroppssmör, från Bodyshop, i olika dofter, bland annat jordgubb – luktar himmelskt.

Lillskruttan var som vanligt på sitt allra soligaste humör och skrattade och lät höra sig med jämna mellanrum, hon satt i gåstolen och lekte och i sin fars gamla Hokus Pokusstol vid köksbordet. Strax innan dom skulle åka hem till sig, så somnade hon i mammas famn. Hon vaknade inte ens när dom klädde på henne!

Skall sluta halv elva idag, då flexar jag ut – åker och handlar på Konsum och sen fort hem, för då skall jag sätta igång med att baka lite mera, skall göra en långpannekaka till, den kallas för ”läckerbitar” … och så saffransskorpor, och så en liten bakelse – vet inte vad den heter, men det är med philadelphiaost och Ballerina kladdkaka som man blandar ihop i matberedare, rullar till bollar och doppar i vit choklad. Skall även göra en till långpannekaka, chokladrutor med antingen strössel eller kokos på.

Nu avslutas babblet från norr och jag säger godmorron till er alla och på återseende!

Annonser

Ett svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s